Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PREDAJ - STAVEBNÉ POZEMKY SO SIEŤAMI - HVIEZDOSLAVOV

Ulica: Hlavna
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
220 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Accent real ponúka na predaj   veľmi pekný stavebný pozemok  v Hviezdoslavove. Výhodou je perfektné napojenie na diaľničný obchvat a rýchla dostupnosť do Bratislavy nielen autom, ale aj vlakom či medzimestskou dopravou, vďaka čomu sa Hviezdoslavov stáva čoraz žiadanejšou lokalitou predovšetkým pre mladé rodiny. Vlaková stanica je v pešej dostupnosti, rovnako Lidl, Billa, lekáreň, drogéria. Na diaľnicu sa dostanete za tri minúty, odtiaľ k výjazdu Bajkalská je to asi 12 minút, žiadne zácpy.

Výmera pozemku od 512m2. 

K zóne už je vydané územné rozhodnutie na stavbu rodinných domov.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:

- výmera pozemku:  C: 512m2

- siete: elektrina, voda, kanalizácia

- schválené v územnom pláne

- napojenie na diaľničný obchvat

LOKALITA:

Lokalita sa stáva čoraz obľúbenejšou vďaka dobrej dopravnej infraštruktúre a stále sa zlepšujúcej občianskej vybavenosti obce. Vybudovala sa nová škola, moderné multifunkčné športovisko, zrekonštruoval sa Obecný úrad, postavili nové obchody. Viac info o obci nájdete na stránke www.hviezdoslavov.sk.

CENA:

 Cena pozemku: dohodou, info v RK, zavolajte nám, prosím.

Ak Vás ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku a poskytneme viac informácií.
Kontaktujte nás na tel.č. 0905 573 656  e-mailom na: stiasna@accentreal.sk alebo nás navštívte v kancelárii ACCENT REAL na Drieňovej ulici 34 v Bratislave.

Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Prevod finančných prostriedkov je zabezpečený formou notárskej úschovy alebo bankovej vinkulácie.
Cena je vrátane provízie RK. Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
512 m2
Plocha pozemku:
512 m2
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti