Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA - NOVOSTAVBA - 2 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU PREDZÁHRADKOU - VILA DOMY SENEC

Ulica: Dlhá
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi pekný 2-izbový byt v  peknom rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Viladomy sú riešené ako privátna zóna s vlastným vjazdom a parkovaním za rampou, čo zvyšuje pocit súkromia a bezpečia. Byt s podlahovou plochou 45,65m2 disponuje nádhernou  vlastnou záhradou o výmere 95m2 kde sa zmestí pekná terasa s grilom či záhradný altánok, vírivka či trávnik pre deti. Takéto bývanie poskytuje benefity bývania v rodinnom dome, pritom s oveľa nižšími nákladmi.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:
- podlahová plocha bytu:  45,65m2 , balkón 10,2 m2
- vlastné parkovacie miesto: 11m2 ( potrebné dokúpiť)
- kvalitné plastové okná
- oplotená záhrada s výmerou od 30 do 103m2 
- mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií



DISPOZÍCIA:

Dispozične je byt riešený ako dvojizbový, s obývacou izbou spojenou s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou, s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. Vstupná hala poskytuje dostatok priestoru na rolldory, vo veľkej kúpeľni sa takisto nachádza zabudovaný úložný priestor.

Dispozície sa líšia podľa jednotlivých bytov, rovnako aj výmera záhrad - v ponuke je viacero typov (podľa priložených pôdorysov v galérii)

 LOKALITA:
Lokalita je veľmi vyhľadávaná kvôli svojmu charakteru privátnej rezidenčnej zóny so skvelou dostupnosťou do centra mesta, na diaľnicu či na Slnečné jazerá. V blízkosti je Lidl, Kaufland, vlaková či autobusová stanica sú v pešej dostupnosti.

HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Prevod finančných prostriedkov je zabezpečený formou notárskej úschovy alebo bankovej vinkulácie.
Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.
Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : 0905 573 656 prípadne e-mailom na adrese: stiasna@accentreal.sk. Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
45 m2
Podlahová plocha:
45 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
iné
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
2021
Rok kolaudácie:
2022
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
45 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti