Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ - NÁDHERNÝ 3-IZBOVÝ BYT S 2 VEĽKÝMI BALKÓNMI(104M2) V ŠTÝLOVEJ NOVOSTAVBE NIDO PRI JAZERE KUCHAJDA

Ulica: Tomášikova
Mestská časť: Pasienky / Kuchajda
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
429 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi pekný 3-izbový byt v nádhernej, štýlovej novostavbe NIDO. Architektonicky pôsobivý bytový dom je situovaný v blízkosti jazera Kuchajda v lokalite Nové Mesto, na rohu Tomášikovej a Trnavskej ulice.

Základné parametre:

Celková rozloha bytu je 104m2 vrátane dvoch balkónov, každý o výmere 10m2. Podlahová plocha bytu je 84m2. Predáva sa spolu so zariadením. V byte boli použité kvalitné materiály - drevené okná - svetlý smrek s izolačným trojsklom, drevené podlahové parkety Decoline Honey, kvalitná sanita a batérie LAUFEN v kúpeľni a na toalete, matný obklad v svetlých tónoch - LOVE NEST BEIGE v kombinácii s DECOR COMFY NEST. Vstupné dvere sú bezpečnostné, značky Sherlock, v tmavosivej farbe.  

Dispozícia:

  • vstupná hala
  • priestranná obývacia izba spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, vstup na balkón s orientáciou na juhovýchod
  • samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou
  • 2 samostatné nepriechodné izby, z oboch je vstup na veľký balkón s orientáciou na severozápad


K bytu patrí jedno garážové státie. Súčasťou bytu je aj pivnica s výmerou cca 3m2. V prípade záujmu je možné dokúpiť aj ďalšie parkovacie státie.

Cena bytu je 429 000,- Eur vrátane garážového státia. 

Lokalita:

Lokalita je skvelá vďaka výbornej dopravnej infraštruktúre a bohatej občianskej vybavenosti v bezprostrednom okolí. Oproti je klientske centrum s poštou, banka, tržnica Fresh market, potraviny Yeme, Kaufland. V blízkosti je jazero Kuchajda s detskými ihriskami a multifunkčnými športoviskami.

Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.
Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : 0902 22 22 12, prípadne e-mailom na adrese: kratka@accentreal.sk. Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Tešíme sa na Vás !

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
104 m2
Podlahová plocha:
104 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
zmiešané
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok kolaudácie:
2019
Celková plocha:
104 m2
Plocha balkóna:
20 m2
Počet balkónov:
2
Pivnica plocha:
3 m2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - emitory:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
Iné:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Dana Krátka

Mgr. Dana Krátka

realitný maklér, managing director

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti