Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

KOSTIVRCH - REKREAČNÉ CHATY NA KĽÚČ PRE KONKRÉTNEHO ZÁUJEMCU

Ulica: Kostivrch
Mestská časť: Kostivrch
Obec: Horné Hámre
Okres: Žarnovica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
205 000 €

Popis nehnuteľnosti

Po úspešne zrealizovaných troch etapách výstavby rekreačných chát Vám ponúkame možnosť objednať si realizáciu rekreačnej  chaty na kľúč v nádhernom prostredí osady Kostivrch v katastri obce Horné Hámre. Každá chata bude disponovať pozemkom s veľkorysou výmerou cca 750m2. 

Lokalita Vás očarí príjemnou, pokojnou vidieckou atmosférou, maximálnym súkromím a predovšetkým úchvatnými výhľadmi, keďže v tejto oblasti sú domy rozmiestnené na úpätí kopcov ďalej od seba v malých osadách - štáloch.

Štýlové rekreačné chaty situované v okrese Žarnovica na úpätí pohoria Vtáčnik v Kľakovskej doline budú dokončené do štandardu, s použitím kvalitných materiálov. Záujemca má možnosť vybrať si z farebnej škály interiérových prvkov.

Kvalitná drevostavba s pevným betónovým základom a murovaným prvým podlažím má veľmi pekné interiérové prevedenie s priznanými trámami vo farbe zlatý dub. Drevený obklad v interiéri je kombinovaný s prírodným kamenným obkladom Riolit, rovnaká kombinácia je využitá aj na fasáde. Strecha  je vyhotovená z keramických škridieľ Roben a chata je kompletne zateplená polystyrénom.

Vykurovanie je riešené krbovou pieckou a taktiež elektrickými konvektormi, v prípade záujmu je však možné vyhotoviť chatu aj s elektrickým podlahovým kúrením. Každá chata disponuje vlastnou vŕtanou studňou. 

GARANTUJEME MAXIMÁLNU KVALITU POUŽITÝCH MATERIÁLOV A KVALITU STAVBY OD OVERENÉHO DODÁVATEĽA. 

Najbližšie lyžiarske strediská-Ski BLANC sú situované na východnej strane pohoria Vtačnik, Ski Hubačov,Salamandra Resort.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:

Dvojpodlažná rekreačná  chata so zastavanosťou  65m2, 《9.6×6,6》s  pozemkom cca 600m2 ku každej chate. Úžitková plocha predstavuje  cca 110m2 vrátane terasy, 90m2 je čistá podlahová plocha miestností.

IS-elektrina ,voda -vŕtaná studňa, septik

Krytina- pálená  keramická škridľa Roben ,farba antracit 

Fasáda biela, sokel prírodný kameň Riolit. Obložená pohľadová stena  aj komín.

Podstienky okolo chalupy prekryté  strechou z chalupy.

 Interiér izieb-priznané nosné drevo,trámy, podbitie.

Farba trámov v exkluzívnom prevedení zlatý dub.Podbitie bude prekladané (mlynárenský strop)drevo -červený smrek, náter transparentný. 

Štandard zahŕňa: kúpeľne (obklady a sanita), podlahy, interiérové dvere so zárubňami, interiérové drevené schody ,maľovka, krb.  

DISPOZÍCIA:

Prízemie: vstupná hala, technická miestnosť, veľká kúpeľňa, otvorená obývacia časť spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, vstup na terasu, komora pod schodiskom, schodisko .

Podkrovie: tri samostatné  spálne, kúpeľňa, terasa.

1.NP:

Vstupná chodba -3,85m2

Technická miestnosť-3,85m2

Kúpeľňa-7,09m2

Kuchyňa-6 m2

Obývacia izba -20,6m2

Schodisko -3,2m2

Komora:1,68m2

2.NP:

Izba -9,16m2

Izba-9,16m2

Izba -14,56m2

Kúpeľňa- 2,94m2

chodba-2,96m2

loggia 

 Cena chaty : 205 000,- Eur

V cene chaty sú zahrnuté aj terénne úpravy na pozemku. 

V cene štandardu nie je zahrnutá kuchynská linka.

V prípade holostavby bude cena chaty znížená podľa dohody.

Plánované začatie  výstavby: 08/24.

Poskytneme Vám  kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.  

Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Kontaktovať nás môžete aj na tel.č.: 0905 796 171 alebo emailom na: gramblickova@accentreal.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
750 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
110 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Miroslava Grambličková

Miroslava Grambličková

realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti